Hoppfullt

Livet som veterinärstudent och tokig kaninhoppare

Nästa år på veterinärhögskolan

Publicerad 2014-08-31 22:00:06 i Allmänt, Tankar och funderingar, Veterinärplugg,

Så var det sista augusti igen. För ett år sen var det kvällen före min första dag på veterinärprogrammet. Allt var nytt och både spännande och läskigt på samma gång!
 
Nu, ett år senare, sitter jag i mitt egna rum i Uppsala. Kaninerna ligger på mattan bredvid och imorgon börjar jag andra året. Det känns bra. Och spännande. Och läskigt. Och på något sätt hemvant. Nu börjar vardagen igen men föreläsningar, labbar och alldeles för sena skypekvällar. Okej, lite kalas kanske också kommer med på ett hörn 
 
 
Skillnaden är att jag hittils bara jobbat med och lärt mig om våra husdjur. Nu i höst ska vi börja studera det som gör dem sjuka, nämligen virus, bakterier, parasiter och gudvetvad. Imorgon börjar vi kasta oss in i virusens värld! Dessutom ska vi för första gången vara i det stora nya huset som blev färdigt i sommar. Spännande!
 
 
 

Om

Min profilbild

Sofia

Matte till en dvärghare, med allt vad det innebär, och en dvv/hoppkorsning som är den goaste kaninen som skuttat på jorden. Jag pluggar sedan hösten 2013 till veterinär i Uppsala och blir färdig januari 2019. Jag hjälper också till med en härlig liten shetlandsponny med mycket lurv vars favoritsyssla är att spana in tjejer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela