Hoppfullt

Livet som veterinärstudent och tokig kaninhoppare

Skogstroll?

Publicerad 2014-07-29 21:09:00 i Kaninerna, bilder,

Nu när vi är hemma på sommarlov så bor vi med en liten skogsbacke precis bakom huset. Där brukar kaninerna få skutta lösa på kvällarna när det blivit lite svalare. Härligt tycker kaninerna! 
 
Här är lite bilder från en sån kväll för ett par veckor sedan.
 
 
 
 

Sommar, sol och kaninhoppning såklart!

Publicerad 2014-07-19 19:49:03 i Allmänt,

Hallå!
 
Jag och kaninerna är hemma hos mina föräldrar i sydväst. Kaninerna njuter att av bo ute i utehägnet och jag sommarjobbar för att få in lite extra slantar. 
 
Trots jobb har jag hunnit med ett par tävlingar i sommar, senast idag! Jag och en gammal västkust-klubbis åkte ner till Skåne och hoppade. På grund av Myxomatosutbrott var väldigt många starter strukna så tävlingen blev väldigt liten. Vi styrde bilen hemåt redan klockan ett!
 
Kaninerna gick bra, jag hade med mig Fanny och Pippin, min systers kaniner så det blev fem totalt som jag startade i krok lätt. 
 
Först ut var Mira, hon gick två toppenfina rundor utan fel och landade därmed på tredjeplats och tog pinne!
 
Fanny var nästa. Hon hoppade fint men blev väldigt varm och trött på slutet så hon drog på sig ett par fel. 
 
 
Pippin var lite stressad, han och jag känner inte varandra jättebra så samarbetet var väl inte på topp men vi kom igenom banan på ett par fel i varje runda.
 
Zelda gick som bara den, jag vet inte vad som tagit åt henne! Hon hoppade nästan varje hinder och rev bara ett i varje omgång. Duktig!
 
Brumma tyckte att marken var mer intressant än hindren. Hon hoppade, och fick upp en del fart för att sen tvärstanna och bara vilja äta. Suck. Hon fick också ett fel i varje runda.
 
Bilderna är från onsdagens tävling i Lysekil eftersom ingen fotade mina idag, alla är fotade av Mathilda A. Gullholm.
 
/Sofia

Om

Min profilbild

Sofia

Matte till en dvärghare, med allt vad det innebär, och en dvv/hoppkorsning som är den goaste kaninen som skuttat på jorden. Jag pluggar sedan hösten 2013 till veterinär i Uppsala och blir färdig januari 2019. Jag hjälper också till med en härlig liten shetlandsponny med mycket lurv vars favoritsyssla är att spana in tjejer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela