Hoppfullt

Livet som veterinärstudent och tokig kaninhoppare

En heldag i Vallentuna

Publicerad 2014-09-20 22:39:53 i Kaninerna,

Ja vad gör man i Vallentuna kan man fråga sig?
 
Kaninhoppning såklart! Varför stiger man annars upp halv sju en lördagmorgon?
 
I dag var det tävling hos 08 kaninhopparteam. Härlig tävling med fint väder och roliga människor! Det var cup i krokbana och Brumma och Zelda var med. Mira fick vara hemma och kurera sina öron. I första klassen slarvade båda ganska mycket i början men tog sig på slutet. Tyvärr drog Brumma på sig två småfel och fick inte hoppa final. Zelda sprang på fint och hoppade också!
 
I andra klassen var Zelda igång och klarade flera stora hinder galant. Två hinder trillade trots ansträngningarna och hon fick inte gå final. Brumma gick en fin felfri runda i grunden och trots att hon i finalen fick lite väl bråttom och drog med sig två bommar i farten så lyckades hon knipa den sista pinnen och bli medelsvårklassad även i krokbana!
 
Brumma idag. Foto: Clara Nordquist
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Mela

Publicerad 2014-09-21 16:35:07

Wohoo, heja heja!

Postat av: Mela

Publicerad 2014-10-08 22:04:22

Hallå, här är det tomt... Uppdatering tack!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sofia

Matte till en dvärghare, med allt vad det innebär, och en dvv/hoppkorsning som är den goaste kaninen som skuttat på jorden. Jag pluggar sedan hösten 2013 till veterinär i Uppsala och blir färdig januari 2019. Jag hjälper också till med en härlig liten shetlandsponny med mycket lurv vars favoritsyssla är att spana in tjejer.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela